Pagina's

zondag 23 maart 2014

Spaghetti met kipsaus

Een nieuw recept geprobeerd uit het boek: gehakt, 100 lekkere recepten.
Was een gratis boek op het boekenfestijn in Ahoy van afgelopen januari en nieuwe recepten zijn nooit weg, toch?



En lekker dat het is mmmmmmm!

Ik heb alleen geen hoeveelheden aangehouden maar gewoon op gevoel beetje:

kipgehakt
uitje
1 teentje knoflook
witte wijn
mosterd
crème fraîche
snufje nootmuskaat
peper en zout
gedroogde dragon

Uitje met knoflook aanbakken, kipgehakt erbij en rullen als dat dicht geschroeid is scheutje wijn en ff laten sudderen.
Ondertussen de spaghetti koken ;) Dan de mosterd, crème fraîche, nootmuskaat, peper, zout en dragon door het kipmengsel mengen. Als dit warm is de spaghetti erdoor en smullen maar. (je kan het natuurlijk ook apart van elkaar op tafel zetten)

3 opmerkingen: